Hårmineral analyse

scio-th Først klipper vi av en liten hårprøve av deg. Denne blir sendt til Trace elements INC, USA, for analyse.
Håret ditt blir behandlet og preparatet blir undersøkt for å lage en profil – en oversikt over hvordan kroppen din har det. scio-th
scio-th På oppfølgingstimen får du vite resultatene, og får informasjon om en anbefalt kosttilskudds-plan, med målsetting å rette opp eventuelle ubalanser.

Det du spiser er det du skal leve av. På en måte kan du si at det du skal leve av er livsgrunnlaget ditt. Grunnlaget for utvikling, vedlikehold og overskudd i kroppen.

I kroppen din skjer det milliarder av kjemiske reaksjoner hver dag. Disse skjer i slimhinner, blod, innvoller, muskler, nervesystem, kort sagt overalt der det er celler i kroppen din.

Ved å analysere mineralinnholdet i en hårprøve, vil man kunne avlese de mønstrene eller profilene – som et spor etter alle disse reaksjonene. Man får et godt utgangspunkt for å lage en skreddersydd oppfølging, basert på de kjemiske prosessene som har vært typisk for din kropp den siste tiden.

Prøvene blir analysert av annerkjente Trace Elements INC, USA. Dette gir deg trygghet for god oppfølging og pålitelige testresultater.

Selve mineral balanseringen går over 3-12 måneder, alt ettersom hva testresultatene viser.

Leave a Reply