Om oss

VEKST & BALANSE Klinikken

map-button

Hva som hindrer deg, eller blokkere dine muligheter – det vet du kanskje allerede?
En vond rygg som gjør deg sykemeldt, partikler i luften som tar kreftene dine, skallebank som sliter på humøret, energinivå som ligger mye lavere enn det du selv vil, kreativitet eller evne til å løse problemer som ser ut til å ha forsvunnet ut i det blå? Dette kan vi hjelpe deg med!
Vekst & balanse klinikken behandler deg ikke, men hjelper kroppen din til å restituere seg selv. Vi tilbyr såkalte autentisk medisin fra fortiden, sammen med high-tech metoder som tilhører fremtiden. Undersøkelse og hjelpen kan alikevel være et selvstendig forløp, i tilegg til at det er et reelt supplement til det som kalles skolemedisinsk behandling.
Vår filosofi bygger på ideen om at menneskets helse er dynamisk og individuelt balansert. Derfor er det urealistisk at mennesker som kommer med samme symptomer, nødvendigvis skal ha samme type oppfølging og hjelp. Like symptomer kan ha forskjellig årsak!
Vi jobber med å styrke hver celle i kroppen din, og styrke kroppens evne til å forbli yngre og strerkere lengre. Dette gir deg individuelle bedre forutsetninger for å ha så god helse som mulig – så lenge som mulig.

PAGE-Om-oss-sports

Leave a Reply