Kvantemedisin

Kvantemedisin er i korte trekk å lese av kroppens cellekommunikasjon (kroppens informasjonssystemer), og med utgangspunkt i denne informasjonen foreta korreksjoner og balanseringer ved hjelp av avansert datastyrt teknologi.

Kroppen har i utgangspunktet funksjoner til å ta seg av alle sykdommer og problemer som måtte oppstå.

 

Når kroppene våre utsettes for så mye påkjenninger, at den totale stressmengden overskrider det vi kan tåle (for eksempel av stress, miljøgifter, tilsettningstoffer i mat og elektronisk SMOG), greier ikke alltid kroppen å trigge disse funksjonene. Da oppstår det ubalanser
og vi blir syke.

Med kvantemedisin, kan man sende frekvenser som trigger disse funksjonene direkte. Dette gir mulighet for å balansere uten bivirkninger og med meget gode resultater.

Kvantemedisin er en målrettet, årsaksrettet oppfølging på kroppens egne premisser. Med kvantemedisin retter man opp kroppens ubalanse.

Kvantemedisin trigger kun kroppens egne funksjoner, og man kan derfor ikke gi for mye hjelp, eller gjøre skade.

QUEX - ED.png

QUEX ED er en elektronisk database bestående av 4GB informasjon om frekvenser til de fleste virus, bakterier, mikrober, vitaminer, mineraler, legemidler etc.

 

For å lese mer om QUEX ED trykk her 

Screenshot 2020-11-10 at 13.18.25.png

EIS (Electro Interstitial Scan) er et elektrokjemisk undersøkelsesapparat. Hovedfunksjonen er å lese av prosessene i kroppen, og den måler hvilke organer og vev som jobber for lite eller for mye.

 

For å lese mer om EIS trykk her

Introspect Oberon finner ulike belastninger og defekter i menneskers organer og vev. Metoden bygger på analyse av hjernestammens elektromagnetiske svingninger som inneholder fullstendig informasjon om hele organismen.

 

For å lese mer Introspect trykk her