top of page

VEKST & BALANSE klinikken

Hva som hindrer deg, eller blokkere dine muligheter – det vet du kanskje allerede?

En vond rygg som gjør deg sykemeldt, partikler i luften som tærer på kreftene dine, hodepine som sliter på humøret, energinivå som ligger mye lavere enn det du selv vil, kreativitet eller evne til å løse problemer som ser ut til å ha forsvunnet ut i det blå? Dette kan vi hjelpe deg med!

Vekst & balanse klinikken hjelper kroppen din til å restituere seg selv raskere og bedre. Ved hjelp av high tech kombinert med tradisjonell kunnskap. Undersøkelsen og oppfølgingen er både et selvstendig forløp, og et supplement til det som kalles skolemedisinsk behandling.
I oppfølgingen med Quantum Biofeedback terapi er fokuset på å styrke cellene i kroppen din, og kroppens evne til å holde seg yngre og sterkere lengre. Dette gir deg bedre forutsetninger for å ha så god helse som mulig - så lenge som mulig.

Terapeut Sondre Fagerberg har Medisinsk grunnfag fra Encefalon Medisinske Høgskole i Oslo, og i tillegg utdanning innen forskjellige områder som Vitamin og Minerallære fra Axelsons. Grunnutdanning innen feltet Metamedisin som ser på sammenhengen mellom emosjonelle ubalanser og hvordan dette påvirker den fysiske og energetiske kroppen. Han har spesifikk utdanning i Quantum Biofeedback fra både Norge og utlandet, med grunnutdanning og fagspesifikke kurs som QX World tilbyr for sitt produkt.

I tiden han har jobbet som Quantum Biofeedback terapeut, har han vært engasjert i vedvarende utvikling av faget her i Norge.

 

Sondre Fagerberg - Vekst og Balanse Klinikken

      Sondre Fagerberg
Vekst & Balanse klinikken

bottom of page