top of page

Smerter

Smerter er kroppens varselsystem på at noe i kroppen kan være skadet, og/eller at at en ubalanse er forårsaket på ett eller flere steder i kroppen.

 

Vi hjelper kroppens evne til regenerering/restitusjon og rette opp i de ubalansene som kan være årsaker til smerter. Hjelpen er som oftest ikke en ren smertelindring, men årsaksrettet korrigerende oppfølging.

Undersøkelsen og oppfølging foregår primært med Quantum biofeedback coaching. Les gjerne mer om dette under Quantum biofeedback coaching. 

Hvis smerter oppstår plutselig og er kraftige, eller ledsager feber, stiv nakke, utslett, mental forvirring og svimmelhet, eller forverres etter fall/slag mot hodet bør medisinsk hjelp oppsøkes så raskt som mulig.

Lav energi

Ryggplager

Opplever du at du ikke har nok energi, eller at du utmattes raskere enn tidligere da du var yngre?

 

Det kan være enkeltstående eller sammensatte årsaker til dette. F.eks. dyhydrering, hjerte/nyre plager, hormonelle ubalanser, mikrober, bivirkning fra medisiner, pågående infeksjon, blokkering i en eller flere av kroppens energibaner, oksidativt stress for å nevne noen. 

 

Vår oppfølging retter seg først mot å få en oversikt over hva som er tilstanden i kroppen din. På bakgrunn av dette styrke kroppens evne til å rette opp i de ubalansene som er oppstått, og forårsaker de symptomene du opplever. Hjelpen er en dosert, skånsom, årsaksrettet og korrigerende oppfølging.

 

Undersøkelsen og oppfølging foregår primært med quantum biofeedback terapi. Les gjerne mer om dette under quantum biofeedback coaching.

Noen ganger er det nødvendig at du får en del av oppfølgingen hos fastlegen din, basert på hva undersøkelsen avdekker.
 

Kronisk trett

Stress

I korte trekk kan stress beskrives som en overbelastning av ett eller flere av kroppens systemer. Dette kan være hendelser i hverdagen, økonomiske utfordinger, konflikter i relasjoner, for lite søvn, dårlig kosthold og forurensning. Dette overbelaster koppen, og skape ubalanse i kroppen vår.

 

Hendelser og opplevelser som har hatt større intensitet, varighet og innflytelse på oss enn det vi klarte å håndtere der og da blir «sittende i kroppen». F.eks ulykker, dødsfall, overfall, krig eller voldtekt.

Biologisk har vi forsvarsmekanismer for å overleve slike hendelser. Hvis disse mekanismene blir avbrutt, forstyrret eller på en måte ikke kan forløpe slik at opplevelsen eller hendelsen blir bearbeidet eller tilpasset vårt nervesystem (lage en mening eller forståelse av det som har skjedd oss), kan fysiske og psykiske symptomer oppstå.

Fysiske symptomer kan være hodepine, hjertebank, åndenød, søvnforstyrrelser, smerter etc. Psykiske symptomer kan være angst, nedstemthet, raseri, tilbaketrekning, endring av kognitive funksjoner etc.

Med quantum biofeedback coaching regulerer vi cellenes biokjemi og justerer kroppens nervesystem med neuro biofeedback. 

Stress i hverdagen

Fordøyelse

Plages du av oppblåsthet, luft i magen, reflux, diare, forstoppelse og/eller smerter etter du har spist, og har ikke funnet noe som er hjelpsomt for deg enda?

Etter undersøkelsen tilpasses behandlingen for å styrke tarmens slimhinner, og immunsystemet. I tillegg balanseres det autonome nervesystemet. Dette suppleres med biofeedback på remedier som gir kroppen bedre mulighet til å å beholde de gode tarmbakteriene, og kvitte seg med mikrober som er uønsket i fordøyelsessystemet.

Undersøkelsen og oppfølging foregår primært med quantum biofeedback coaching. Les gjerne mer om dette under quantum biofeedback coaching.

Noen ganger er det nødvendig at du får en del av oppfølgingen hos fastlegen din, basert på hva undersøkelsen avdekker.

Vondt i magen

Luftveisplager


Plages du av hoste, slimdannelse, tungpustethet og gjentagne inflammasjoner i luftveiene, og har vært til utredning hos lege/sykehus og vil supplere behandlingen din?

Vår behandlingen er skånsom, og uten bivirkninger! I korte trekk starter oppfølging med en undersøkelse, som danner basis for hvordan oppfølgingstilbudet ditt blir. Oppfølging kan være styrke lungevev, balansere aktivitet i autonome nervesystem, styrke immunforsvar og bedre kroppens evne til å restitusjon.

Undersøkelsen og oppfølging foregår primært med quantum biofeedback terapi. Les gjerne mer om dette under quantum biofeedback coaching.

Ved markert bedring i helsetilstanden din, er det fint at du får dette fulgt opp i forhold til en regulering/tilpassing av medikamentell behandling hos behandlende lege.

Pollen allergi

Senso - wellbeing for økt velvære.

 

Nå kan Vekst og Balanse klinikken, som første klinikk i Norge, tilby Senso- Wellbeing behandling.

 

Senso - wellbeing system sender stressreduserende frekvenser til det autonome nervesystemet, som igjen sender korrigerende signaler til resten av kroppen. På denne måten får kroppens egne systemer jobbet mer effektivt med avslapping, stressreduksjon, velvære, naturlig skjønnhet, hud, hår, og vektjustering.

 

Unn deg en times fri fra stress og mas, samtidig som du gir deg selv den beste velvære for kropp og sinn.

I behandlingen slapper du godt av, og hører på avslappende musikk og meditasjon. Cellene dine fylles med dine perfekte frekvenser for økt velvære.

Bestill time direkte på vår online booking.

S-Enso anti-aging
bottom of page